Urban Nails

Het merk Urban Nails heeft al geruime tijd bekendheid verworven in Nederland en België, Duitsland, Denemarken en Frankrijk. Urban Nails biedt een veelzijdig assortiment aan nagelproducten van de hoogste kwaliteit. Het merk loopt voorop en speelt altijd in op de laatste ontwikkelingen binnen nagelstyling. Het assortiment breidt zich daardoor voortdurend uit. De producten van Urban Nails zijn zowel betaalbaar als kwalitatief. Met een uitgebreid gamma producten, materialen en tools vind je alles terug om uw klant te verwennen met fantastische nagels. Gel? Gel polish? Acryl? NeXt Gel? Geen probleem, het is er allemaal! Wil je klant opvallende nagels? Met het enorme assortiment glitters en pigmenten kan je helemaal losgaan en ware kunstwerkjes creëren.

Korneliya

Nail art: Uniek assortiment Nailart en Nagel Producten voor de ervaren en beginnende Nagelstylist. Groot assortiment en de nieuwste producten.

Moyra

Heeft een enorm breed assortiment betreft stempelplaten. Deze stempelplaten zijn van de beste kwaliteit en geven heel veel nailart plezier in jouw salon. Samen met het groot assortiment aan lakken:

  • stamping lak SP
  • foilstamping lak FP
  • gelstamping lak SGP

Kan je de mooiste creaties maken voor je klanten van makkelijke nail art tot een hoger level.

Famous Names

Famous Names is in 2010 opgericht door Linda en Jim Nordstrom welke hun hele carrière reeds actief zijn in de beauty branche. Famous Names is erop toegewijd om de beste nagelproducten te creëren voor de beauty professional. De prijs winnende merken die hieronder vallen zijn o.a. IBX, Dadi’ Oil, Lumos top and bottom coats, Cinnatize nail surface sanitizer, Luxury Dadi’ Lotion, Dadi’ Scrub en Dadi’ Lip Balm. Om voor een product een “famous name” product te worden moet deze de beste in zijn soort zijn. Famous Names is gericht op samenwerking met de beauty professional. Hun industrie is jouw industrie, dus laten we samen het beste wat het kan zijn ervan maken. Het doel van Famous Names is om de beste nagelverzorgende producten te maken.

Barbicide

Barbicide concentraat is een breedspectrum desinfectiemiddel op ziekenhuis niveau, het werkt snel, gemakkelijk en voordelig. Als u één ding hoog in het vaandel heeft staan, dan is het hygiënisch werken. Barbicide is al meer dan 60 jaar  het toonaangevende product in de beauty business.

Hygiëne is een steeds belangrijker item in de vele beroepen voor uiterlijke verzorging. Als we niet oppassen krijgen virussen, bacteriën, schimmels en overig besmettelijk organisch leven de overhand met alle gevolgen van dien.

Steeds vaker worden we geconfronteerd met ziektes als de Mexicaanse griep (H1N1) en zijn varianten, de Q-koorts, Hepatitis, HIV en niet te vergeten MRSA. Allemaal aandoeningen die ons een stempel laat drukken op salonhygiëne.

De beauty branche heeft meer overeenkomsten met de gezondheidszorg dan je in eerste instantie zou denken, maar dan zonder de nauwgezette regelgeving.

Het gebruik van Barbicide wordt een niet meer weg te cijferen onderdeel van deze salonhygiëne.

Ontsmet, desinfecteer en steriliseer de handen, het gereedschap en de werkomgeving effectief met Barbicide producten. Hygiëne is een belangrijk aspect in de branche van uiterlijke verzorging. Barbicide is de desinfectant voor een snelle, secure en veilige werkwijze; speciaal ontworpen voor nagelstylisten, pedicures en schoonheidsspecialisten.

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

0

Uw winkelwagen

The Cart is Empty
No Product in the Cart!
0,00