Salon Tip Tap Top breidt uit!

Door de constante toename van vraag naar opleidingen en workshops en de groei bij bestaande klanten gaat Salon Tip Tap Top flink uitbreiden. Bij de huidige, vertrouwde locatie in Nieuw Niedorp, wordt maar liefst 70m2 bij betrokken. “Vooralsnog konden klanten voor zowel opleidingen, behandelingen als de groothandel op de begane grond terecht, maar per 1 maart hebben we ook de beschikking over de gehele bovenverdieping”, vertellen Julia en Daisy Kaal, trots.

De bovenverdieping wordt nu de lesruimte voor opleidingen, trainingen en workshops en een behandelruimte voor de studio. “Juist voor behandelingen en trainingen op het gebied van wimper- en wenkbrauwbehandelingen is een aparte ruimte noodzaak. Dit om de hygiëne en de rust te kunnen waarborgen”, laat specialiste Daisy weten. De lesruimte is een grote lichte ruimte met een relaxte sfeer met plek voor 10 tot 12 personen. Of je nu een allround opleiding zoekt op het gebied van nagelstyling, een praktische training om je vaardigheden te verbeteren of een workshop voor nail art of make-up, Salon Tip Tap Top biedt het allemaal!

Door de samenwerking van moeder en dochter kan een breed scala op het gebied van beauty worden aangeboden en is Salon Tip Tap Top al jaren een begrip in de Kop van Noord-Holland. Nagelstylisten kunnen kiezen uit een gevarieerd aanbod van allround opleidingen waarbij zowel theorie als praktijk aan de orde komen en aansluitend een landelijk examen. Verder kun je je specialiseren op het gebied van acryl, gel of gelpolish en worden er aanvullend cursussen aangeboden met IBX, elektrisch frezen en alle denkbare (nail art) workshops. Wil je juist nog aanvullende behandelingen aanbieden in je nagelstudio? Dan kun je bij Salon Tip Tap Top ook terecht voor de populaire opleiding wimperextensions, eyelash lift of het verven en epileren van de wimpers en wenkbrauwen.

Het kloppende hart van de salon is ongetwijfeld de groothandel en de kennis en kunde van de enthousiaste eigenaressen. In de groothandel kunnen klanten terecht voor alle producten op het gebied van beauty en vooraanstaande nagelmerken als Urban Nails, IBX, Korneliya nail art en Barbicide. Dankzij de jarenlange ervaring van Julia en Daisy kun je met alle denkbare vragen bij hen terecht. En ben je niet in de gelegenheid om langs te komen? Bestel dan al je producten eenvoudig via de website [linken naar website]. Laat je in de winkel verrassen door de leuke acties, leerzame opleidingen of fijne behandelingen en uiteraard staat er altijd een heerlijk kopje koffie of thee voor je klaar!

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

0

Uw winkelwagen

The Cart is Empty
No Product in the Cart!
0,00